Izvor:
12.04.2017 u 14:04
0

PUTIN OTVORENO PORUČIO TERORISTIMA: Ko se priključi ID gubi rusko državljanstvo!

Odluka o odobrenju ruskog državljanstva mogla bi da bude poništena za one koji su se priključili Islamskoj državi, terorističkoj grupi koja je zabranjena u Rusiji, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin.

"Shodno ruskom ustavu, nije moguće nikome oduzeti državljanstvo. Ipak, moguće je poništiti određene odluke koje služe kao osnova za dobijanje ruskog državljanstva", rekao je Putin u intervjuu za tv stanicu "Mir 24".

Putin je dodao da će po tom pitanju biti konsultovani advokati i da misli da će takva odluka biti doneta u bliskoj budućnosti, prenela je agencija Tas s.

Intervju sa Putinom biće emitovan večeras.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Ronixa, Twitter/business

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter