Izvor:
12.04.2017 u 14:52
0

NAPAD NA FUDBALERE BORUSIJE BIO CILJAN A NE TERORISTIČKI! (FOTO) (VIDEO)

Tri eksplozije dogodile su se u blizini autobusa fudbalera Borusije pred početak utakmice Lige šampiona sa Monakom, a teže posledice sprečene su jer autobus ima blindirana stakla.

Povređen je fudbaler Mark Bartra. Iako njene povrede nisu opasne po život, ali su mu komadi stakla isekli ruku u predelu šake i podlaktice, i morao je da bude operisan.

Svi smo u šoku i mislima uz Marka. Nadamo se da će se brzo oporaviti. Igraćemo za njega protiv Monaka – rekao je kapiten Borusije Marsel Šmelce.

Utakmica između Borusije i Monaka odložena je za danas od 18.30 na Vestfalenu, a prema najnovijim navodima iz policije, postoji mogućnost da je u pitanju ciljani napad baš na ekipu Borusije.

U prvi mah se pomislilo da se radi o terorističkom napadu, a u toku noći je pronađeno pismo u blizini, za koje se spekuliše da je ostavio počinilac.

Načelnik gradske policijske uprave Gregor Lange ranije je rekao da se radi o ciljanom napadu na igrače Dortmunda.

Radi se o ciljanom napadu na Borusiju. Trenutno se vodi istraga zbog pokušaja ubistva – rekao je Lange.

Istaknuo je kako se zasad ne polazi od toga da bi se moglo raditi o terorističkom napadu.

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter