Izvor:
15.04.2017 u 18:59
0

MAJKA MU POKLONILA SEKS SA PROSTITUTKOM: Nesrećni mladić (24) umro usred akcije! (FOTO)

Jedna majka iz Nemačke je sinu poklonija neubičajen dar – posetu bordelu. Platila je prostitutki i čekala u prizemlju da završe posao.

Nesreći mladić je tokom akcije umro, imao je problem sa težinom i pre odlaska u bordel popio je vijagru. Mladiću teškom 150 kilograma svidela se jedna 21-godišnja prostitutka.

Mama je platila prostitutki i devojka je momka otpratila u sobu dok je njegova majka ostala u prizemlju bordela i čekala da njih dvoje završe posao.

Za to vreme na spratu se odigravala prava drama. Prostitutka je krenula u "akciju", a mladić je odjednom pao u nesvest.

Stigli su vatrogasci koji su ga spustili kroz prozor, a lekari Hitne pomoći su ga reanimirali i odvezli u bolnicu. Tamo je, međutim umro.

Kurir
Foto: Facebook/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter