Izvor:
15.04.2017 u 22:51
0

HAOS U IRANU: U poplavama 30 nastradalih!

Najmanje 30 osoba je nastradalo u poplavama koje su izazvale obilne kiše na severozapadu Irana, u provinciji Istočni Azerbejdžan, izveštava iranska državna televizija.

U izveštaju se navodi da se sedam osoba vodi kao nestalo u gradovima Adžabšir i Azaršar i da pripadnici spasilačkih ekipa pokušavaju da ih pronađu, preneo je AP.

Iz Kancelarije za kriznu upravu Istočnog Azerbejdžana saopštili su je pronađeno 16 beživotnih tela u Adžabširu i 14 u Azaršaru. Na licu mesta se od ranih jutarnjih časova, pored članova spasilačkih ekipa, nalaze i pripadnici Crvenog polumeseca, policije, vojske i avio hitne pomoći.

Septembra prošle godine u poplvama u Teheranu i provinciji Hormozgan nastradalo je 10 osoba.

Izvor:Tanjug
Foto:Facebook/Podgoricki vremeplov

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter