Izvor:
17.04.2017 u 00:09
0

STRAVIČNA SMRT: Majka i ćerka žive skuvane u sauni!

Dve žene poginule su u sauni na severu Češke, nakon što je kvaka otpala, zbog čega su njih dve ostale zarobljene unutra, saopštila je danas češka policija.

Incident se dogodio u subotu uveče, u blizini grada Jičin, severoistočno od Praga, prenosi AFP.

"Majka (65) i ćerka (45) su bile u sauni kod prijatelja. Vlasniku se učinilo da su dugo vremena u sauni zbog čega je otišao da proveri šta je sa njima i pronašao ih mrtve", rekla je portparolka policije Iva Kormosova i dodala da su njih dve u sauni provele oko 90 minuta.

"Kvaka na vratima je bila polomljena i žene su bile zarobljene. One su pokušale da polome prozor na vratima saune, ali nisu uspele", rekla je Kormosova.

Hitne službe su na licu mesta proglasile smrt žena.

alo.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter