Izvor:
18.04.2017 u 08:04
0

SRUŠIO SE VOJNI HELIKOPTER U MERILENDU: Letelica potpuno uništena, jedna osoba poginula! (VIDEO)

Jedan član posade je poginuo, dok su preostala dvojica poveđena kada se u ponedeljak srušio američki vojni helikopter na golf terenu u saveznoj državi Merilend, saopštili su zvaničnici.

Američka vojska prvobitno je opisala incident kao "teško sletanje", ali su se na društvenim mrežama pojavile fotografije na kojima se vidi da je letilica potpuno uništena – ističe AFP.

U helikopteru su se nalazila tri člana posade, a stanje jednog od dvojice povređenih je ozbiljno, dok je stanje drugog kritično, navela je potom vojska u saopštenju.Helikopter "UH-60 Crni jastreb" nalazio se na rutinskom trenažnom letu, kada se srušio u okrugu Sent Meri u južnom Merilendu.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Saliha Eren

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter