Izvor:
18.04.2017 u 18:58
0

(video) Rusi spremni za rat: PUTINOVA NOVA BOMBA UNIŠTAVA CELU AMERIČKU MORNARICU!

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/NOVA%20RUSKA%20BOMBA%202.JPG?m=1492515900

Rusija navodno ima najnovije oružje koje može da totalno onesposobi mornaricu SAD.

U pitanju je nešto iz arsenala elektronskog ratovanja. Prema najnovijim izveštajima ruski vojnici uveliko ispituju simulacije uređaja koji može da onesposobi američke brodove tako što će im ometati signale.

Rusija je već navodno poslala špijunske brodove da prate američku flotu koja se zaputila ka Severnoj Koreji.

U video kojim je prezetnovana ova bomba stoji i poruka "ne moramo da imamo skupa oružja da pobedimo, dovoljno je da blokiramo radio signale."

Snimak pokazuje ruski lovac SU-27 kako na američkom razaraču koristi uređaj nazvan Kihbinji, čime mu uništava elektronsku opremu i čini ga lakom metom.

Vojni stručnjaci tvrde da je jedan pokušaj korišćenja ove opreme već uspeo i to na američkom razaraču Donald Kuk u Crnom Moru posle čega su američki oficiri izjavili da je "ponos naše flote postao naša sramota".

Izveštaj navodi da su Rusi otišli i korak dalje i napravili uređaj poput kupole koji neprijatelje onemogućava da ih vide.

Ova tehnoiogija je naapravljena kako za avione tako i za tenkove.

(The Daily Star)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter