Izvor:
29.05.2016 u 00:44
0

POSLE PARKA I FUDBALSKI TEREN: Grom udario U SUDIJU i povredio 35 LJUDI!

U fudbalski teren u zapadnoj Nemačkoj danas je udario grom, na kraju dečje utakmice, pri čemu je povređeno 35 osoba, od kojih tri teško, javlja AFP.

Do incidenta je došlo na terenu u gradu Hopšteten, saopštila je policija. Grom je udario direktno u sudiju dečje utakmice i on je hitno prebačen u bolnicu.

Incident u Nemačkoj dogodio se samo par sati nakon što je grom udario u park Monso u Osmom arondismanu na severozapadu Pariza, a tom prilikom je povređeno 11 osoba, među kojima 10 dece, koji su u parku proslavljali rođendan.

Pariske gradske vlasti kažu da je reč o "iznenadnoj i nepredvidljivoj meteorološkoj pojavi" i da su meterološke službe upozorile na opasnu oluju svega nekoliko minuta pre nego što se dogodila drama u pariskom parku.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter