Izvor:
21.04.2017 u 18:24
0

Psihijatri sa Jejla tvrde: TRAMP IMA OZBILJNE PSIHIČKE SMETNJE!

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/tramp2.jpg?m=1491038748

Grupa psihijatara upozorila je na konferenciji univerziteta Jejl da Donald Tramp ima "opasnu psihičku bolest" i nije sposoban voditi SAD, piše Independent.

"Lažljivac i narcis koji pati od paranoje i deluzija"

Stručnjaci za psihičko zdravlje tvrde da Trump pati od "paranoje i deluzija" i kažu da je njihova etička dužnost upozoriti američku javnost na opasnost koju njegovo psihološko stanje predstavlja za državu.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/dzon%20gartner.jpg?m=1492773288

Psihoterapeut Džon Gartner je izjavio: "Uz to što je lažljivac i narcis, on je i paranoičan i pati od deluzija, a to dokazuje od prvog dana kada je postao predsednik."

"Ne morate biti stručnjak da shvatite koliko je opasan"

"Ako zaista veruje da je na inauguraciji imao najveću publiku u istorijei, to su deluzije, to jest obmane", dodao je on. Gartner je inače osnivač organizacije nekoliko desetaka stručnjaka koji smatraju da Tramp nije psihički sposoban biti predsednik.

Psihijatar univerzietata Njujork Džejms Gilligan rekao je: "Radio sam s nekima od najopasnijih ljudi u društvu, ubicama, silovateljima. Jako brzo i dobro uočavam opasnost, ali i ne morate biti stručnjak da biste shvatili koliko je Tramp opasan".

Gartner je nedavno na internetu pokrenuo peticiju za uklanjanje Trampa s položaja predsjednika, a do sada ju je potpisalo više od 41 000 ljudi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter