Izvor:
21.04.2017 u 19:40
0

VIKLIKS OTKRIVA: EVO KAKO SU VAS PRISLUŠKIVALI PREKO TV!

Vikiliks je najavio da će danas objaviti i uputstvo za operaciju CIA pod nazivom "Uplakani anđeo". U pitanj je ugradni deo, dizajniran za Samsung Smart televizori serije F. Uz pomoću "produžetka", alatke koju je napravoi britanski iz MI5 i BTSS, ugradni deo je dizajniran za snimanje zvuka sa ugrađenim mikrofonom i izlazak ili skladištenje podataka.

http://images.happytv.tv/var/resizes/wikiliks.jpg?m=1475580827
Klasifikacija dokumenta koja sadrže uputstvo za upotrebu pokazuju da ga je prvobitno napisao britanski MI5 u BTSS a da su ga kasnije prosledili CIA. Obe agencije sarađivale su na daljem razvoju prgorama, koordiniranim radom u zajedničkim razvojnim radionicama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter