Izvor:
22.04.2017 u 15:52
0

Donald Tramp otvoreno: NAJBOLJU HEMIJU SAM IMAO SA ANGELOM MERKEL!

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je, od svih svetskih lidera, osetio "najbolju hemiju" sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel.

To, kako kaže, nije očekivao.

"Jednu od najboljih hemija imao sam sa Merkelovom…I mislim da je neko uzviknuo 'rukuj se s njom, rukuj se s njom'. Ali nisam to čuo. Ja sam se već rukovao sa njom četiri puta jer smo bili zajedno dugo vremena", rekao je Tramp u intervjuu za AP.

Upitan da li je očekivao da će imati tako "dobru hemiju" sa nemačkom kancelarkom, Tramp je rekao da nije zbog razlike u stavovima po pitanju uplate sredstava za NATO i po pitanju imigracije.

"Imali smo neverovatnu hemiju. I ljudi su mi odali priznanje za odličnu hemiju sa svim liderima, uključujući (egipatskog predsednika Abdela-Fataga) el Sisija", rekao je Tramp.

Američki predsednik sastao se s nemačkom kancelarom sredinom marta u Vašingtonu, a mediji su tada preneli da je on odbio da pruži ruku kancelarki pred novinarima.

b92.net
Foto: Wikipedia, CNN youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter