Izvor:
22.04.2017 u 18:26
0

Šokantno otkriće „Špigla“: Nemačka služba prisluškivala Evropol i Interpol!

Nemačka spoljna obaveštajna služba BND godinama je špijunirala međunarodnu kriminalističku policijsku organizaciju Interpol i njene oficire za vezu u više desetina zemalja poput Austrije, Grčke i SAD, objavio je nemački magazin Špigl.

Kako navodi taj magazin, BND je nadzirao i Evropsku policijsku službu, poznatu kao Evropol, čije je sedište u Hagu, kao i više policija drugih zemalja, preneo je Rojters.

Špigl navodi, pozivajući se na dokumenta u koja je imao uvid, da je BND dodala i-mejl adrese, brojeve telefona i faksa policijskih istražitelja na svoju listu za nadzor.

tanjug.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter