Izvor:
24.04.2017 u 00:02
0

HOROR: Palestinski tinejdžer makazama za žicu ranio četiri Izraelca!

Jedan palestinski tinejdžer lakše je danas u Tel Avivu ranio makazama za žicu četiri Izraelca, saopštila je policija, dodavši da je osumnjičeni uhapšen.

Osamnaestogodišnji Palestinac je napad makazama izveo u hotelu na gradskom šetalištu pored mora, a ranjenima je ukazana prva pomoć nakon čega su prebačeni u bolnicu, navela je policija, prenosi AFP.

"Policijske jedinice sa lica mesta potvrduju da je reč o incidentu vezanom za terorizam", rekla je portparolka policije, dodavši da je policija uhapsila osumnjičenog Palestinca i da ga ispituje. Danas izveden napad najnoviji je u nizu napada koji je počeo septembra 2015, otkada su u napadima hladnim i vatrenim oružjem, eksplozivom i automobilima ubijena 42 Izraelca i tri strana državljanina, dok je više od 500 ljudi ranjeno, navodi Tas s.

AFP navodi da je u tom talasu nemira ubijen i 261 Palestinac.

Tanjug
Foto: News Executive

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter