Izvor:
25.04.2017 u 23:48
0

MONSTUOZAN ZLOČIN: Ubio sebe i svoju bebu i to prenosio na Fejsbuku!

Vutisan Vongtalaj sa Tajlanda obesio je sebe i 11-mesečnu ćerku u prenosu uživo na Fejsbuku. Na ovaj monstruozan zločin odlučio se iz ljubomore, kako bi se osvetio svojoj devojci i majci devojčice.

Ona je prva videla video i pozvala policiju.

Vongtalaj (20) optužio je partnerku Jiranu Trirat (21) da ga vara. Posvađali su se i potom je nestao sa njihovom bebom Betom.

Popeo se na krov jedne zgrade kada je započeo sa Fejsbuk lajv strimom. Snimak je pokazao kako stoji na ivici krova i drži beživotno bebino telo pre nego što će ubiti i sebe.

Dok je pomoć stigla, bilo je kasno.

Policija je saopštila da je ubistvo bilo “zločin iz ljubomore” i da je Vontalaj optuživao devojku da se viđa sa drugim momcima.

– Posvađali smo se i mnogo sam se uplašila pa sam izašla iz kuće i Betu ostavila sa njim. Kasnije sam se vratila, ali njih nije bilo. Zvala sam ga da dovede bebu kući, ali nisam mogla da ga dobijem. Tada sam videla video-snimak – izvor je preneo majčine reči za lokalne medije “Puketh news”.

Izvor:Telegraf.rs
Foto:eBranicevo.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter