Izvor:
26.04.2017 u 13:23
0

EVO KAKAV JE TRAMP ZAPRAVO MUŽ: Melanija ima hladan odnos sa Ivankom!

Tramp se navodno se prema Melanijinoj trudnoći i činjenici da očekuju dete odnosio kao prema nekoj vrsti ugovora.

Bez obzira na to šta mislite o njegovoj vladavini, Donald Tramp nikako ne ostavlja utisak brižnog supruga. S obzirom na to koliko je puta potpuno ignorisao Melaniju, stekao se utisak da je sam sebi najvažniji, a lepa supruga samo je dodatak na kom svi treba da mu zavide.
Da Donaldov odnos prema ženi nije nikad bio brižan, pokazuje i priča bliskog prijatelja ovog para.

Otprilike šest meseci posle venčanja Melanija je ostala trudna, a stvari su se promenile. Tada je imala 35 godina, a Donald je govorio da joj je to zadnji voz – ispričao je prijatelj koji je u to vreme često posećivao njihov dom.

Baron navodno uopšte nije bio Donaldova, već Melanijina velika želja, jer je s aktuelnim američkim predsednikom dotad bila sedam godina u vezi. Pre braka Donald se čak i trudio oko nje, ali pošto je rekla sudbonosno da i poželela dete, on se promenio. Nećkao se oko toga da li ona treba da rodi, a na kraju je pristao pod uslovom da Melanija što pre vrati figuru.

O tome su otvoreno razgovarali pred svima, a jedan od prijatelja sad je progovorio, naravno anonimno.

Nikad je nije pitao kako je, nikad joj nije pridržao vrata niti pomagao. Sve što joj je govorio bilo je: “Sama si htela dete” – ispričao je prijatelj.

S obzirom na Trampovo ponašanje, ovo i ne zvuči neverovatno. Navodno se prema njenoj trudnoći i činjenici da očekuju dete odnosio kao prema nekoj vrsti ugovora.

Prijateljica Trampovih, PR menadžerka Lisa Bajtner rekla je da je Melanija jako slatka i da joj je drago što je njen muž u centru pažnje, a ne ona.
Dva izvora za isti su magazin ispričala da je odnos između Donaldove ćerke Ivanke i Melanije jako hladan, iako iz Bele kuće tvrde da su s godinama izgradile prijateljski odnos. Navodno je nakon curenja snimka u kome njen muž govori o hvatanju žena za polni organ razmišljala i o razvodu, iako ga je u javnosti branila.
Izgledala je jako mršavo, tužno i umorno. Niko od nas nije pričao s njom, nismo znali šta da joj kažemo – rekao je jedan od roditelja čije dete ide u istu školu kao Baron.

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva, Twitter/Me Mreza

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter