Izvor:
26.04.2017 u 18:28
0

MAJKA MARI LE PEN SE SLIKALA GOLA ZA PLEJBOJ:Cirkus na francuskim izborima

Pijeret Le Pen, majka od Marin, odlučila je da se razvede od njenog oca 1987. godine zbog ekstremnih stavova Žan-Mari Le Pena. Napustila je porodičnu kuću 1984. Zbog njegovih izjava o “tradicionalnim francuskim vrednostima” i da je “žena samo dobra za čišćenje, ribanje, pranje i izvršavanje svojih bračnih dužnosti”, Pijeret je odlučila da se slika gola za Plejboj u znak osvete.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/MAJKA%20LE%20PEN.jpg?m=1493206017

Te 1987. godine imala je 29. godina i ovim činom je htela da ismeje svog bivšeg muža. Fotografisala se u kostimu francuske sobarice kako čisti kuću.

Marin je priznala da nikada nije oprostila ocu što je isprovocirao tu situaciju i priznala da je bila istraumatizovana. Tada je imala 16 godina i prekinula je sve odnose sa majkom, da bi kasnije popravile odnos. Marin je jednom prilikom rekla da postoji mnogo ljubaci izmešđu nje i njene majke.

foto. Printscreen SUN

Sve fotke možete pogledati ovde.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter