Izvor:
30.05.2016 u 13:37
0

KAO U HOROR FILMU: Kriminalna grupa upala u kuće i usmrtila 11 NEDUŽNIH LJUDI

Jedanaest ljudi, uključujući troje maloletnika ubijeno je kada je u njihove domove u državi Truhiljo provalila naoružana grupa, saopštilo je Tužilaštvo u Venecueli.

Žrtve, među kojima je bio i jedan državljanin Kolumbije bile su u kućama u subotu uveče kada su ih iznenada napali naoružani muškarci i primorali ih da izađu u dvorište gde su pucali na njih, navodi se u saopštenju.

Venecuela je poznata kao zemlja sa velikom stopom kriminala i korupcije. Muškarci iz siromašnih porodica već kao veoma mali napuštaju školu i okreću se kriminalu. Ipak, ovakva tragedija se ne pamti u Vencueli.

HappyTv.rs
Foto:Twitter/Cafe del Montenegro

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter