Izvor:
26.04.2017 u 19:41
0

NA LETU IM UMRO ZEC, POSLE INCIDENTA SA PUTNIKOM I ŠKORPIONOM: Malerozni „Junajted Erlajnz“! (VIDEO)

"Junajted Erlajnz", ona ista aviokompanija koja se nedavno našla usred skandala kada su divljački izbacili putnika iz svog aviona, sada je ponovno u svim medijima zbog gigantskog zeca koji je umro na njihovom letu. Zec, koji se zvao Simon, navodno je bio dugačak 90 centimetara, a pronađen je mrtav među prtljagom kada je avion "Junajted Erlajnza sleteo na aerodrom u Čikagu gdje je putovao iz Londona.

Britanski mediji pišu da je deset meseci star zec trebalo da bude dostavljen nekoj slavnoj osobi, a iz aviokompanije poručuju da su ožalošćeni slučajem i da istražuju okolnosti koje su dovele do smrti životinje.

Bio je sin najvećeg zeca na svijetu

U izjavi za medije rekli su da im je “sigurnost svih životinja koje putuju s kompanijom od najveće važnosti”. Mediji pišu da je Simon bio potomak najvećeg zeca na svijetu, koji se inače zove Darius i koji je dugačak 1.3 metra. Očekivalo se da će Simon biti veći od svog oca.

Vlasnica zeca Anet Edvards izjavila je da je Simon bio na pregledu kod veterinara i da je bio potpuno zdrav. “Nešto vrlo čudno se dogodilo i ja samo želim da znam šta. Do sada sam slala svoje zečeve celim svetom i nikada se ništa slično nije dogodilo”, rekla je. Inače, osim zbog skandala s putnikom kojeg su nasilno izbacili s leta, "Junajted Erlajnz" nedavno je morao da se izvinjava i zbog škorpiona koji je pao nekom tipu na glavu tokom leta.

POGLEDAJTE:

Izvor: telegrafm.hr
Foto: Twitter/landpsychology

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter