Izvor:
26.04.2017 u 21:44
0

JAPANAC TRI GODINE ŽIVEO U JAVNOM TOALETU: Policija ga našla slučajno, tvrdi da je imao SVOJ MIR!

Japanska policija pronašla je čoveka koji je u javnom ve-ceu živeo više od tri godine!

Takaši Jamanouči (54) je razotkriven tek kada su ga električari zapazili na tavanu iznad toaleta. Odmah su alarmirali policiju koja je privela beskućnika.

Jamanouči je ispričao policiji kako je napustio svoje rodno mesto Gifu pre desetak godina i da je nakon toga živeo na raznim mestima.

Međutim, odmah se ’zaljubio‘ u javni ve-ce usred parka u Usukiju i doselio se kada je njegov prethodnik konačno izašao.

Kaže da su ga privukle mirnoća i lepota parka.

Ostaje nejasno kako je čovek otkrio da iznad ve-cea postoji tavan, ali policiji je rekao da se popeo na njega preko pregrada koji dele ve-ce šolje. Policija je otkrila da su u ’Takašijevom dvorcu‘ pronašli dosta odeće, mali plinski šporet, električni grejač.

Mesto je bilo uredno i lepo sređeno, ali utisak su kvarile brojne flaše pune urina.

Da, neverovatno, čovek je živeo u javnom ve-ceu, a nije ga koristio. Policija je pronašla čak 300 boca od dva litra i petstotinak manjih bočica punih urina!

Nakon ovog neverovatnog slučaja policija je pretražila sve javne ve-cee u Usukiju, ali čini se da je Takaši jedini beskućnik u tom gradu koji je došao na takvu ’briljantnu‘ ideju.

Sputnjik Srbija
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter