Izvor:
27.04.2017 u 18:00
0

ŠOKANTNA ISPOVEST ĆERKE LEGENDARNOG ROKERA: Majka me je strpala na psihijatriju, tri dana sam bila zaključana!

Iako ima tek 32 godine, Keli Ozborn ima turbulentnu prošlost.

Naime, ćerka legendarnog rokera Ozija Ozborna u svojoj autobiografiji “There Is No Fucking Secret: Letters from a Badass Bitch“ otkrila je šokantne detalje iz svog života.

Sa svega 13 godina počela je da eksperimentiše sa drogama jer nije znala kako da se nosi sa svojim životnim problemima. Majka joj se u to vreme borila sa rakom, a otac je završio u bolnici zbog nesreće. Keli je otkrila kako je prošla kroz čak šest rehabilitacionih centara, ali put do oporavka nije bio nimalo lagan.

Otkrila je i da ju je sopstvena majka strpala u psihijatrijsku bolnicu kako bi joj pomogla da se reši bolesti zavisnosti.

“Mama me je strpala u psihijatrijsku bolnicu zbog moje zavisnosti i držali su me tamo zaključanu tri dana. Užasno sam se uplašila. Morala sam da nosim papirne papuče jer su se bojali da ću izvršiti samoubistvo“, napisala je.

“Jedini način na koji sam mogla da se nosim sa svojim životnim problemima bio je uz pomoć tableta“, rekla je Keli i dodala da se uspešno rešila poroka – “Danas se drugačije borim sa problemima. Brinem o sebi, oslanjam se na prijatelje i bavim se kreativnim radom“

B92.net
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter