Izvor:
29.04.2017 u 19:28
0

TRAMP DEMOKRATSKU SENATORKU NAZVAO POKAHONTAS!

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da će štititi pravo Amerikanaca da poseduju oružje i ponovio da ne odustaje od izgradnje ograde na granici sa Meksikom.

On je potvrdio svoju lojalnost moćnom Nacionalnom udruženju vatrenog oružja, na godišnjoj konvenciji te organizacije u Atlanti koja je okupila hiljade ljudi.

Kao vaš predsednik, nikad neću dirati pravo ljudi da poseduju i nose oružje – rekao je Tramp, prenosi Index.hr.

Istovremeno, on je kazao i da će zid, duž granice sa Meksikom biti izgrađen, iako Kongres ne želi to da finansira.

Treba nam zid. Sagradićemo zid. Ne morate na to misliti – rekao je on.

Nagađajući ko bi se mogao kandidovati za demokratsku predsedničku nominaciju 2020, Tramp je spomenuo senatorku Elizabet Voren iz Masačusetsa, koju je ponovo nazvao Pokahontas.

To bi mogla biti Pokahontas – rekao je Tramp za Voren, koja je jednom prilikom izjavila da ima indijanske krvi.

Tramp je prvi američki predsednik koji se pojavio na skupu Nacionalnog udruženja vatrenog oružja, posle Ronalda Regana 1983. godine.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter