Izvor:
30.05.2016 u 22:40
0

STIVEN HOKING OPLEO PO TRAMPU: „Ne razumem zašto je on TOLIKO POPULARAN!“

Čuveni svetski naučnik Stiven Hoking izjavio je danas da ne može da shvati zašto je najizgledniji kandidat Republikanaca za predsednika SAD Donald Tramp toliko popularan.

Hoking je gostujući u jutarnjem programu britanske televizije ITV izjavio da je Tramp "demagog koji izgleda da se obraća najnižem zajedničkom imeniocu", prenela je agencija AP.

Britanski fizičar i jedan od najsjajnijih umova svetske nauke je takođe pozvao britanske glasače da na referendumu zakazanom za 23. jun glasaju za ostanak Britanije u Evropskoj uniji. On je istakao da ostanak u EU obezbeđuje ključnu podršku za britanska naučna istraživanja, kao i za privredu i bezbednost te zemlje.

Prošli su dani kad smo mogli da budemo sami protiv sveta. Mi moramo da budemo deo veće grupe naroda, kako zbog naše bezbednosti, tako i zbog trgovine – istakao je Hoking.

Tanjug
Foto: Twitter/RokuPlayer

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter