Izvor:
06.05.2017 u 22:33
0

Jezivo: Devojčicu koja je poginula na pruzi snimila kamera! (VIDEO)

Snimak nadzorne kamere u američkom gradiću Kembridžu zaintrigirala je tamošnje stanovništvo. Lokalni lovci postavili su kameru u šumu s ciljem provere teritorija, ali su ostali iznenađeni kad su videli šta je kamera snimila – devojčicu za koju se posumnjalo da je duh.

"Živim ovde ceo svoj život i još nisam čuo za "šumske duhove", izjavio je Džordž Bel, lokalni starešina. Razlog uzbune u Kembridžu je legenda koja kaže da je devojčica, iste dobi kao i dotična s kamere, poginula tokom bezbrižnog igranja na železničkoj prugi koja je nekad prolazila tim područjem.

Kasnije se javio jedan stariji gospodin i potvrdio da je to njegova unuka, a lokalnom stanovništvu i dalje preostaje "borba s duhovima".

kurir.rs
Foto: youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter