Izvor:
07.05.2017 u 01:16
0

Tramp drži daljinski upravljač: Zbog predsednika se gleda samo jedan kanal!

U američkom Ministarstvu zdravlja i njegovim agencijama u Vašingtonu posle stupanja Donalda Trampa na dužnost, na svim televizorima može da se gleda samo Foks njuz.

Ista promena se sada dogodila, po svemu sudeći, i u ostalim agencijama tog ministarstva, uključujući Administraciju za hranu i lekove (FDA) u Merilendu.

Ova mera je uvedena ubrzo nakon što je vlast preuzela administracija predsednika Donalda Trampa, a zaposleni kažu da su prethodno mogli da biraju između tri televizijska kanala.

Jedan od izvora navodi da je mera stigla "odozgo", mada portparol FDA tvrdi da takva direktiva ne postoji, prenosi Politiko.com.

tanjug.rs
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter