Izvor:
07.05.2017 u 03:12
0

STRAVIČAN ZLOČIN U TENESIJU: Lovci na glave ubili pogrešnog mladića (24)!

Sedmorica lovaca na glave optužena su za ubistvo prvog stepena nakon što su izrešetali nenaoružanog mladića u automobilu misleći da je on odbegli kriminalac.

Nezapamćeni zločin dogodio se u Klarsvilu, u Tenesiju, krajem aprila, a policija je saopštila da su uhapšeni zapucali na automobil u kome su se nalazile četiri osobe nakon što su ih pratili skoro punih deset kilometara.

Proverom posle pucnjave utvrđeno je da nijedna od četiri osobe u izrešetanom automobilu nije traženi kriminalac i da za njom nije raspisana poternica.
– Lovci na glave su napravili veliku grešku. Tražili su potpuno drugu osobu. Nijedan od putnika iz automobila nije uopšte ni bio naoružan niti je pružao otpor – rekao je Džim Nol, portparol policije.

Prema zakonu u SAD, lovci na glave ne smeju da koriste smrtonosnu silu za privođenje odbeglog kriminalca osim u samoodbrani. Žrtva u ovom tragičnom slučaju je identifikovana kao Džejlen Džonson (24), otac troje dece.
– Džejlen je bio osoba koja se klonila problema. Ubijen je u užasnom aktu nasilja. On je sa tri prijatelja bio u automobilu na parkingu Volmarta. Iznenada im je jedan automobil preprečio put i napadači su zapucali. Mislili su da je u pitanju banda – rekao je Toni Dženkins, ujak žrtve.

Sud u oblasti Montgomeri nije imao milosti prema lovcima na glave. Sva sedmorica su optužena za ubistvo prvog stepena, pokušaj ubistva, kidnapovanje i napad smrtonosnim oružjem.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter