Izvor:
09.05.2017 u 17:18
0

TRAMP POKAZAO DRUGU STRANU LIČNOSTI: Evo koga sluša dok vozi „Rols“! (VIDEO)

Na internetu se može pronaći snimak koji je navodno snimila Melania Tramp tokom vožnje sa Donaldom i njihovim sinom Baronom na kojoj se čuje da njih troje slušaju, ni manje ni više, nego Teilor Svift.

Snimak je nastao u decembru 2014. godine, piše "Elit Dejli". Dok su se neki iznenadili zbog Trampovog "romantičnog" muzičkog ukusa, drugi tvrde da je to bilo skroz očekivano jer je on u prošlosti na Tvitteru nekoliko puta pohvalio mladu pevačicu.

Tejlor Svift je bila među muzičarima koji su pozvali na izlazak na izbore, ali za razliku od ostalih koji su uglavnom podržali Hilari Klinton, ona nije otkrila za koga je glasala.

Izvor: index.hr
Foto: YouTube Printscreen/VMU Dream

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter