Izvor:
27.04.2016 u 22:13
0

PSIHO PRFOFIL TERORISTE: ABDESLAM ima inteligenciju „prazne pepeljare“ i misli da živi u VIDEO IGRI

Belgijski advokat Salaha Abdeslama, glavnoosumnjičenog za napade u Parizu novembra prošle godine koji je danas izručen Francuskoj, izjavio je danas da je Abdeslam "inteligentan koliko i prazna pepeljara".

Advokat Sven Mari je, u poruci na društvenim mrežama koju je danas objavio francuski dnevnik "Liberasion", rekao da je Abdeslam "mali dripac među sitnim delinkventima u Molenbeku, više sledbenik nego lider”.

Mari kaže i da je Abdeslam priznao da je na internetu pročitao interpretaciju muslimanske svete knjige, a ne i celu knjigu.

"On je savršen primer GTA generacije koji misli da živi u video-igri", rekao je Mari.

Abdeslam će biti držan u izolaciji u zatvoru u oblasti Pariza, izjavio je ranije danas francuski ministar pravde Žan-Žak Irvoa.

Irvoa je novinarima rekao da će Abdeslam (26), za koga se veruje da je jedini preživeli član grupe terorista koja je izvela napade u Parizu, biti pod budnim okom čuvara koji su obučeni za "nadgledanje osoba koje se smatraju opasnim".

Kako se očekuje, Abdeslam će kasnije tokom dana biti i zvanično optužen.

Belgijski sud je 31. marta presudio da Abdeslam treba da bude izručen Francuskoj. Abdeslam je rekao da želi da sarađuje sa francuskim vlastima i da želi da ga Belgija izruči Francuskoj.

On je u pritvoru u Brižu bio od 18. marta. Jedan je od glavnih osumnjičenih za terorističke napade u Parizu 13. novembra prošle godine, u kojima je ubijeno 130 ljudi.

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/Paris18__

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter