Izvor:
09.05.2017 u 19:23
0

TREĆI SVETSKI RAT POČINJE SLEDEĆE GODINE: Dramatično saopštenje „Anonimusa“ ! (VIDEO)

Anonimusi su objavili novi video u kome tvrde kako će do Trećeg svetskog rata doći sledeće godine i to zbog tenzija na korejskom poluostrvu.

– Pripremite se za ono što dolazi – upozorili su u videu koji su objavili na YouTubeu. Naglasili su i kako će Treći svetski rat biti "globalno razarajući".

– Svi znakovi rata koji se priprema na korejskom poluotoku izlaze na videlo. Gledamo kako svaka zemlja povlači svoje strateške poteze, ali za razliku od prošlih svetskih ratova, iako će biti vojnika na tlu, ova borba će biti žestoka, brutalna i brza – poručili su u svom videu.

Tri velesile

– Ovo je stvarni rat s globalnim posledicama, u koji su uvučene tri velesile. Druge nacije će biti prisiljene da biraju stranu – poručuju Anonimusi.

U videu su citirali izveštaje u kojima Kina govori svojim građanima da napuste Severnu Koreju, nedavna testiranja interkontinentalnih balističkih projektila od strane SAD-a te slanje vojske SAD-a u Australiju.


– Kinezi očajnički žele da izbegnu rat. Samo ove nedelje kineski zvaničnici su SAD-u i Sjevernoj Koreji, nakon brojnih pokušaja smirivanja tenzija, rekli da se smire i prestanu iritirati jedni druge. Pragmatični Kinezi polako gube strpljenje – objavili su.

Komentarisali i Trampa

– Nepredvidivi Donald Tramp je rekao kako bi bila čast sastati se s Kim Džng Unom, ali Spajs je ublažio taj komentar govoreći kako do sastanka verovatno neće skoro doći – podsetili su Anonimusi.

Govorili su i o razgovoru Trampa i Dutertea.

– Kada predsednik Trump krene pozivati ljude poput Rodriga Dutertea, kako bi vidio da su na istoj strani, onda se moramo zapitati. Ipak, čak je i Duterte savetovao Trampa da se kloni Kim Džong Una. Pripremite se za ono što sledi – poručuju iz Anonymousa.

KO SU ANONIMUSI?

Anonimusi su decentralizovana zajednica pojedinaca okupljenih oko ideje slobodnog interneta, ukidanja cenzure i restriktivnih zakona o autorskim pravima. Grupa se zalaže za princip direktne/neposredne demokratije.

Anonimus je internet grupa nastala sredinom 2003. na 4chan imageboard forumu, reprezentujući koncept onlajn zajednice zasnovan na anarhističkom modelu odlučivanja. Poreklo naziva grupe bazira se na sistemu diskusija 4chan foruma po kom su svi učesnici anonimni, potpisani kao Anonymus. Takođe se smatra urbanom potkulturom

U ranoj formi, Anonimus je funkcionisao u vidu decentralizovanih grupa usmerenih ka ostvarivanju ciljeva izglasanih od strane samih učesnika. Početkom 2008, grupa stiče širu medijsku pažnju zbog svojih haktivističkih akcija usmerenih protiv zakona o zaštiti intelektualne svojine i internet piraterije. Neidentifikovane osobe u svojim haktivističkim akcijama potpisivale su Anonymous. Nakon serije oflajn protesta i online haktivističkih operacija, Bi-Bi-Si je proglasio Anonimus kao potencijalnog naslednika Vikiliksa.

Izvor: Index.hr, Wikipedia

Foto: Twitter/BBCWorld, Twitter/FloridaforHRC

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter