Izvor:
10.05.2017 u 18:40
0

RAZBIJEN BRLOG PEDOFILA: Monstrum emitovao jezive snimeke, zlostavljanja, spasena 12-mesečna beba! (VIDEO)

U javnost je nedavno procureo snimak hapšenja pedofila Dejvida Timotija Dejkina (53), koji otkriva u kakvim je uslovima živi monstrum koji je zlostavljanje dece emitovao uživo preko interneta.

Dejkinu su ljudi u policijskim uniformama 20. aprila pokucali na vrata doma u Filipinima, baš kada se pripremao da pusti još jedan snimak. Istražitelji Državnog istražnog odbora u tom trenutku su upali u njegov "brlog".

Najveća zaplena pedofilskog sadržaja u povijesti Filipina

Pronašli su dečje donje rublje, cipelice, kamere, lisice za vezivanje, lule za kristalni metamfetamin i celo skladište diskova sa snimcima zlostavljanja dece, prenosi "Index.hr".

Ova akcija smatra se najvećom zaplenom takvom sadržaja u istoriji Filipina.

Sve brži rast seksualnog turizma preko veb-kamera

Hapšenje Dejkina, koji je poreklom Amerikanac, samo je jedno u nizu akcija borbe protiv relativno novog oblika zločina, seksualnog turizma preko veb-kamera.

Istražitelji otkrivaju najmračnije kutke interneta u kojima pedofili iz SAD, Evrope i ostatka sveta plaćaju građanima Filipina za emitovanje seksualnog zlostavljanja dece, pa čak i malih beba.

Najmlađa spasena žrtva je dvomesečna beba

UN je upozorio na sve brži rast seksualnog turizma na internetu. FBI je izjavio da se u svakom trenutku na internetu vreba čak 750.000 seksualnih predatora.

Najmlađa spašena žrtva u Filipinima pre nekoliko nedelja bila je dvomesečna beba.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter