Izvor:
10.05.2017 u 20:11
0

OSAM LJUDI JE UBIO BEZ TRUNKE KAJANJA: Uhapšen najgori serijski ubica u Americi!

On je nasumično izabrane žrtve pratio noću do kuće i obično bi pucao na njih nedaleko od ulaznih vrata

Američka policija je konačno uhapsila osumnjičenog za likvidaciju devet osoba u Finiksu i tako rešila jedan od najgorih slučajeva serijskih ubistava. Policija veruje da je Aron Sausedo (23) odgovoran za seriju zločina počinjenih od januara do jula prošle godine.

– Danas je dobar dan za Finiks, rešen je jedan od najgorih zločina – rekao je gradonačelnik Greg Stanton.

Protiv njega je već podignuta optužnica za ubistvo Raula Romera, 61-godišnjeg muškarca, iz avgusta 2015, otkrio je Džeri Vilijams, šef policije u Finiksu.

Ubijeni je bio u vezi s majkom uhapšenog. Policija veruje da je ovaj zločin bio okidač i da je Aron nakon ovog ubistva usmrtio još osam osoba koje je birao nasumično. Motiv za ubistva se još utvrđuje, a među Aronovim žrtvama bila je i jedna 12-godišnja devojčica.
On je nasumično izabrane žrtve pratio noću do kuće i obično bi pucao na njih nedaleko od ulaznih vrata.

Kurir
Foto: Youtube Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter