Izvor:
13.05.2017 u 15:00
0

Ko Nikson: TRAMP SNIMAO RAZGOVORE SA DIREKOTROM FBI?

Portparol Bele kuće Šon Spajser nije u petak isključio mogućnost da je predsednik SAD Donald Tramp snimao svoje razgovore u Ovalnom kabinetu, i naglasio da Tramp nije pretio smenjenom direktoru FBI-ja Džejmsu Komiju.

Nakon što je Tramp jučes na Tviteru napisao da bi Komiju "bolje bilo da se nada da ne postoje snimci njihovih razgovora pre nego što počne da ih odaje medijima", Spajser je odbio da isključi mogućnost postojanja takvih snimaka, prenosi AFP.

"Predsednik nema ništa više da doda na to", rekao je Spajser više puta u odgovoru na mnogobrojna pitanja novinara.

Spajser je ocenio da Tramp tvitom nije pretio Komiju, već da je samo izneo činjenicu.

"Tvit govori sam za sebe. Idemo dalje", zaključio je portparol Bele kuće.

Trampov jučerašnji komentar odmah je izazvao poređenje njegove administracije s administracijom bivšeg predsednika Ričarda Niksona, koji je poznat po tome što je snimao svoje razgovore, što je ubrzalo njegov sunovrat tokom afere "Votergejt", podseća francuska agencija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter