Izvor:
13.05.2017 u 20:28
0

HOROR U TURSKOJ: Minibus sleteo u klisuru poginulo 20 osoba, većinom žene i deca!

Nesreća se dogodila kada je minibus sleteo sa puta niz liticu i pao na drugi deo istog puta. Povređeno je 11 osoba. Vozač minibusa, čiji identitet još nije poznat, sleteo je niz liticu.

Na mesto događaja poslat je veliki broj vozila hitne pomoći, vatrogasnih ali i ekipa civilne zaštite. Povređene osobe su smeštene u bolnice u Marmarisu i Mugli.

U vozilu, koje je jutros iz Izmira krenulo u Marmaris, uglavnom su se nalazile žene i deca. Prvobitno je bilo javljeno da je poginulo 17 osoba.

Amir Cicek, guverner Mugle potvrdio je za AA da je broj mrtvih povećan na 20, a da je povređeno 11 osoba. Kako je kazao, u minibusu su se nalazili domaći turisti.

Nisu poznati uzroci nesreće. Na mesto događaja izašle su policijske i medicinske ekipe.

faktor.ba
Foto: Printscreen/Faktor.ba

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter