Izvor:
16.05.2017 u 17:21
0

BERLUSKONI ISMEJAO MAKRONOVU ŽENU: On je zgodan momak sa zgodnom mamom!

Silvio Berluskoni je opisao Emanuela Maakrona “kao zgodnog momka sa zgodnom mamom”, očigledno aludirajući na razliku u godinama između novoizabranog francuskog predsednika i njegove supruge Brižit Tronje.

Bivši italijanski premijer, koji je poznat po diplomatskim gafovima tokom perioda na vlasti, našalio se u ponedeljak, rekavši da je gospodin Makron “39-godišnji momak sa bogatim radnim iskustvom i, pre svega, zgodnom mamom koja ga je nosila ispod miške kad je bio mali”.

Berluskoni, koji je u vezi sa 49 godina mlađom Frančeskom Paskale, nije, međutim, spomenuo ime Brižit Tronje.

Bivši italijanski premijer napravio je niz gafova za svetskoj i domaćoj sceni i u prošlosti je optužio kritičare da nemaju smisla za humor.

Godine 2009, izjavio je da bi hiljade ljudi koji su ostali bez krova nad glavom posle zemljotresa u Akvili 2009. trebalo da se ponašaju kao da su na kampovanju, a za predsednika Baraka Obamu je rekao da je “zgodan, mlad i preplanuo”.

Izvor: Blic.rs

Foto: Twitter/ACMilan_INA, Instagram/brigittemacron

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter