Izvor:
18.05.2017 u 03:24
0

U TRAMPOV TIM STIŽE SEKS-BOMBA I TO NA VAŽNU POZICIJU! (FOTO)

Šon Spajser nije se proslavio na mestu portparola Bele kuće. Za nekoliko meseci od kada je na funkciji i sam je mnogo puta bio u centru skandala iako bi zbog prirode svoje funkcije on trebalo da bude taj koji će gasiti medijske požare. Ne samo da nije uspeo, već bi uskoro mogao i da bude zamenjen i to prelepom Kimberli Gilfojl.

Gilfojl (48) trenutno radi kao voditeljka na televiziji "Foks njuz". Ta televizija inače jedna je od retkih koja je tokom kampanje jasno stala na stranu tada kandidata Republikanske stranke Donalda Trampa, naspram većine drugih prevenstveno njujorških, ali i nacionalnih koje su otvoreno podržavale Hilari Klinton.

Televizija "Foks njuz" i dalje podržava Trampa, pa odluka da nekoga sa tog medija dovede u Belu kuću nije iznenađujuća. Posao još nije gotov, ali sama Gilfojl ne bi imala ništa protiv da studio emisije "The Five" zameni govornicom u Beloj kući.

– Ja sam patriota i bila bi mi čast da služim svojoj zemlji – rekla je Gilfojl i posao koji trenutno obavlja Spajser nazvala "fascinantnim i izazovnim".

U svojoj prošlonedeljnoj emisiji Gilfojlova je rekla da "ukoliko želite da budete uspešni i da komunicirate sa predsednikom Trampom, morate da budete osoba u čijem društvu on želi da provede vreme".

Atraktivna voditeljka inače poznaje porodicu Tramp više od deset godina, a kako pišu mediji upoznali su se na jednom humanitarnom događaju u Njujorku 2004. godine.

Pre nego što se okrenula radu u medijima, Gilfojlova je bila advokat i tužilac u Los Anđelesu i San Francisku gde je i rođena. Majka joj je bila Portorikanka, a otac Irac. Za majku, koja je umrla je od leukemije kada je Kimberli imala 11 godina, bila je izuzetno vezana. Pored advokature, bavila se i modelingom. Bila je zaštitno lice poznatog lanca prodavnica "Macy's" i pozirala za nekoliko magazina, najčešće za magazine specijalizovane za venčanja.

U Njujork se preseila 2004. godine i prvi televizijski posao dobila na "Court TV". Na "Foks njuz" prešla je 2006. godine, a od 2017. voditelj je emisije "The Five". Njeno ime pominjalo se tokom tranzicionog perioda kao prvi pik za poziciju portparola Bele kuće, ali je posao ipka dobio Spajser.

Sama Gejlfojlova potvrdila je da pregovara sa Belom kućom, ali niko iz Trampovog tima nije potvrdio da će Spajser biti otpušten. Ipak, primetno je da ga na pres-konferencijama nema i to u jeku ozbiljnih afera poput otpuštanja šefa FBI Džejsma Komija ili odavanja državnih tajni ruskim zvaničnicima.

Kako piše "Internešn biznis tajms" Tramp je jako nezadovoljan radom svog medijskog tima, a nezadovoljstvo je eskaliralo nakon otpuštanja Džejmsa Komija i načina na koji su njegovi saradnici to predstavili javnosti.

Ukoliko dobije otkaz, Spajser će se pridružiti rastućem spisku saradnika koje je Tramp otpustio u prva četiri meseca na mestu predsednika SAD.

Blic
Foto: Printscreen/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter