Izvor:
18.05.2017 u 13:36
0

HOLIVUD NE VOLI TRAMPA: Retki su ga podržavali, a sad su ga i oni otkačili!

Tokom kampanje, mali broj javnih ličnosti bio je spreman da javno stane uz Donalda Trampa. Sa druge strane, gotovo ceo Holivud i industrija zabave jasno i javno su podržali Hilari Klinton. Oni retki koji su imali hrabrosti da kažu "ja sam za Trampa" tada, u međuvremenu su izgleda promenili mišljenje.

1. Kanje Vest

Reper i muž najpoznatije starlete na svetu krajem 2016. godine javno je podržao Trampa. To ga je koštalo jednog broja fanova koji su i javno prebacili Vestu zbog podrške kontoverznom republikancu. Osvajač "Gremija" čak se i sastao sa Trampom u decembru 2016. pre nego što je Tramp i zvanično stupio na dužnost.

– Mi smo samo prijatelji. On je dobar čovek. Dugo smo prijatelji, razgovarali smo o životu – rekao je tada Tramp.

Sam Kanje "tvitovao" je o susretu sa novim predsednikom, ali dva meseca kasnije, obrisao je sve tvitove koji se tiču Trampa. Od tada, navodno nisu ni razgovarali više.

2. Arnold Švarceneger

Slavni glumac jedna je od najpoznatijih holivudskih glasača Republikanske stranke, ali javno se ogradio od Trampa pred kraj preizborne trke, razočaran zbog šokantnih medijskih natpisa o načinu na koji tretira žene.

– Prvi put od 1983. kada sam dobio državljanstvo neću glasati za republikanskog kandidata – rekao je Švarceneger.

3. Tom Brejdi

Dugogodišnji Trampov prijatelj, ragbista Tom Brejdi nije se javno ogradio od američkog predsednika, ali se upadljivo drži po strani. Čak ni nakon što je njegova ekipa "New England Patriots" pobedila u finalu "Superboula", Brejdi se nije pojavio u Beloj kući i bio je jedini član svog tima koji je izostao.

4. Aron Karter

Pevač je svoju podršku povukao bukvalno nekoliko dana pre izbora.

– Odlučio sam da ne glasam za Donalda Trampa. Video sam mnogo toga i prosto ne mogu da učestvujem u tome. Previše je razloga – napisao je na Tviteru.

5. Kersi Ali

Glumicu Kersi Ali razočarali su snimci koje je "Vašington post" objavio na kojem Tramp u razgovoru sa voditeljem Bilijem Bušom objašnjava kako je prišao ženi čije ime nije poznato rečima: "Startovao sam je i oduvala me je. Probao sam da spavam s njom (upotrebio je nepristojniji izraz). Bila je udata tada. I onda sam je napao, onako baš ozbiljno. Startovao sam je kao životinja, ali nije se dala."

Nakon ovih snimaka nastalih mnogo pre kampanje, Kersi koja je među prvima javno podržala Trampa rekla je da "zvanično ne podržava nikoga".

U Americi je inače gotovo tradicija da javne ličnosti podržavaju predsednika ili predsedničke kandidate i nastupaju na inuguraciji. Trampov tim imao je ozbiljnih problema da pronađe nekoga ko bi želeo javno da izađe na binu i zapeva u čast novog predsednika zbog jakog otpora javnosti prema samoj ideji da je Tramp njihov novi predsedik. Njegov tim je na kraju odustao od te ideje.

Izvor: Blic.rs

Foto: Twitter/Eric Pannell

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter