Izvor:
18.05.2017 u 18:59
0

SLIKA KOJA JE POTRESLA SVET: Ovako izgleda umirati od droge!

Michael Kent (22) se predozirao drogom fentanil i nakon nedelju dana umro u bolnici. Fentanil je 100 puta jači od morfijuma, a mladi ga sve više koriste. Ovo nije prvi smrtni slučaj.

Kanađanka Sherri Kent objavila je na Facebooku tužnu fotografiju sa sinom koji umire. Nedelju dana nakon što je fotografija snimljena mladić je umro.

Majka je snimku objavila 19. aprila i skupila je puno komentara.

– Želim da svako zna da je moj sin Michael umro od predoziranja drogom fentanil – napisala je majka kako bi upozorila na tu opasnost. U Kanadi dnevno od predoziranja drogom umre petero do sedmero ljudi, upozorava majka.

– To je prava epidemija. Moram naglasiti da moj sin nije bio zavisnik nego je napravio grešku koja ga je koštala života – kaže Sherri Kent.

Fentanil je 100 puta jači od morfjuma. U medicini on spada u grupu lekova protiv bolova. Samo dva miligrama čistog fentanila može ubiti odraslog čoveka.

– Ni jedna druga droga u Kanadi ne ubija ljude kao fentanil. Krade nam decu i naše najdraže. Molim vas podelite to sa svojom porodicom i sa svojim prijateljima kako bi se izbegle tragedije – upozorava Sherri.

Prema statistikama 2016. godine 2000 ljudi je u Kanadi umro od fentanila. Od fentanila je prošle godine umor i pevač Prince.

Izvor: bild, 24sata.hr
Foto: Facebook/sherri.kent.54

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter