parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

"BOLESTAN SAM, NEMA IZGOVORA": Bivši kongresmen SAD priznao seksualni prestup sa MALOLETNICOM!

 

Bivši američki kongresmen Entoni Vejner priznao je pred sudom da je s maloletnom devojčicom razmenjivao eksplicitan seksualni sadržaj.

Nakon toga se u sudnici izvinio 15-godišnjoj devojčici i zaplakao: "Bolestan sam, ali za to što sam napravio nema izgovora", prenosi "Jutarnji".

Vejner je na sudu priznao krivično delo i nagodio se - pristao je da se neće žaliti na zatvorsku kaznu između 21 i 27 meseci i moraće da se prijavi kao seksualni prestupnik.

Zagrebački portal navodi da je reč o kontroverznom političaru kojeg već godinama prate seksualni skandali.

Vejner se pojavio pred sudom u Njujorku kako bi se suočio s optužbama za razmenjivanje eksplicitnog sadržaja preko interneta sa 15-godišnjom devojčicom iz Severne Karoline.

FBI je počeo da istražuje Vejnera u septembru nakon što je devojčica za jedan tabloid ispričala da su nekoliko meseci razmenjivali lascivne poruke, kao i da joj je tražio da se skine pred kamerom.

Istraga je dovela i do spornih mejlova demokratske predsedničke kandidatkinje Hilari Klinton, kojoj je pisala njena najvažnija i najpouzdanija asistentkinja Huma Abedin, Vejnerova žena.

 

Tanjug
Foto: Twitter/Printscreen

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost