Izvor:
20.05.2017 u 13:18
0

TRAGIČNA ŠALA: Htela je samo da uplaši dečka pa se SLUČAJNO OBESILA

Jedna Britanka posvađala se sa dečkom tokom noćnog izlaska i iz protesta odlučila da ga uplaši svojim vešanjem, ali ne doslovno. Situacija je izmakla kontroli i Ebigejl Braun (26) je preminula.

Njen dečko Džejms Brum izjavio da je "bila reč o nebitnoj svađi, nakon koje je Abi otišla u hotel i obesila se". Tragedija se dogodila u tajlandskom Puketu, a Brum se u stan vratio tek tri sata nakon svoje devojke.

– Nazvao me Džejms i rekao da je Ebi mrtva. Nešto su se posvađali, a poznavajući nju, verovala je da će Džejms poći za njom i rešiti problem. Nije htela da se ubije, već samo da ga uplaši – uverena je Džejn Rouland, Ebina majka.

Tvrdi da su se njena ćerka i Džejms voleli i bili pred venčanjem, a ovoj tragediji je kumovala veća količina alkohola.

Njena porodica zna da njihova ćerka nikad nije imala psihičkih problema i da se ovde radi o spletu nesrećnih okolnosti, dok za Džejmsa tvrde da je bio pažljiv i odan.

Izvor: 24sata.hr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter