Izvor:
20.05.2017 u 17:21
0

ZBOG SILOVANJA DEVOJČICE: Tulin više ne prihvata azilante!

Zvaničnici austrijskog grada Tulina saopštili su da će grad prestati da prima izbeglice i tražioce azila nakon što je napadnuta jedna tinejdžerka.

Devojčicu su seksualno zlostavljaji navodno migranti.

Nemamo toleranciju za kriminalce tražioce azila koji krše prava dok su gosti ovde – rekao je gradonačelnik Peter Ajzenčenk.

Nijednom tražiocu azila neće biti dopušteno da dođe u grad dok traje istraga.

Petnaestogodišnjakinja je silovana u aprilu. Kako je saopštila policija, nju su napala trojica muškaraca. Napad se dogodio u kasnim večernjim satima dok se ona vraćala kući.

Navodi se i da je nakon silovanja uspela da se izvuče i pobegne, ali da su napadači uspeli da je sustignu u ponovo siluju.

Lokalni tužilac zatražio je DNK uzorke 59 tražioca azila, a jedna osoba je privedena do sada.

Izvor: b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter