Izvor:
20.05.2017 u 18:17
0

Donald Tramp OPET Melaniji uradio nešto što nijedna Jugoslovenka NE PRAŠTA! (VIDEO)

Američki predsednik Donald Tramp doputovao je danas u Rijad, prestonicu Saudijske Arabije, čime je otpočeo svoju prvu međunarodnu turneju otkako je preuzeo predsedničku funkciju, javljaju agencije. Ono što je možda i zasenilo ceo događaj jeste sve što se dešavalo nakon što je izašao iz aviona, a tiče se njegovog ponašanja prema prvoj dami Amerike – Melaniji Tramp.

Tramp je u pratnji supruge Melanije otputovao za Rijad predsedničkim avionom iz vazduhoplovne baze Endrus, u predgrađu Vašingtona, a prvi je američki predsednik kome je Saudijska Arabija, ili bilo koja većinski muslimanska zemlja, prva strana destinacija na toj funkciji.

Ipak, ono što se desilo nakon sletanja, ponovo će mnoge razočarati – Tramp je sve vreme hodao ispred nje, ne obazirući se gde se ona nalazi.

Na sve to, Melanija se smeškala, iako bez marame na glavi, i plenila lepotom. Tramp je samo po izlasku iz aviona dopustio Melaniji da bude ispred njega, ubrzo ju je “prešišao” i njegova supruga je ostala iza, u senci.

Poznato je da nijedna žena sa ovih prostora ne voli kada je muškarac ne uvažava, a to su najmanje opraštale Jugoslovenke, što je po poreklu i sama Melanija!

Pogledajte u snimku kako se ponašao Tramp prema Melaniji:

Telegraf.rs / Tanjug
foto:twitter/ABC News‏

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter