Izvor:
20.05.2017 u 21:07
0

Predsednik Venecuele poručio Trampu: MAKNI SVOJE SVINJSKE RUKE ODAVDE!

Predsednik Venecuele Nikolas Maduro uputio je najoštriju kritiku do sada na račun američkog predsednika Donalda Trampa rekavši mu da "makne svoje svinjske ruke" od Venecuele.

Madurovi komentari usledili su dan nakon što je Trampova administracija uvela sankcije za osam članova Vrhovnog suda u Venecueli optužujući ih za narušavanje demokratije u toj državi, javlja AP.

Govoreći u petak, Maduro je svojim pristalicama govorio kako bi Tramp trebalo da prestane da interveniše u pitanjima koja se tiču Venecuele.

"Idi kući Donalde Trampe", vikao je on na engleskom.

Tramp je u četvrtak izrazio zaprepašćenje zbog problema sa kojima se suočava ta država, postavljajući pitanje kako nacija koja poseduje najveću količinu na svetu rezervi nafte može da bude pogođena tolikom količinom siromaštva i previranja.

Tramp je terenutno stanje u Venecueli opisao kao "sramotu za čovečanstvo".

U političkim previranjima koja su skoro dva meseca trajala u Venecueli, poginulo je najmanje 46 ljudi, podseća agencija.

tanjug.rs
Foto: Twitter/FloridaforHRC, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter