Izvor:
21.05.2017 u 03:22
0

LAŽNA UZBUNA U KANU: Publika evakuisana zbog sumnje na bombu! (FOTO)

Dvorana u kojoj se održava 70. Međunarodni filmski festival u Kanu evakuisana je danas na nekoliko minuta iz bezbednosnih razloga, javila je agencija Frans pres na licu mesta.

Projekcija filma "Le Redoutable" (Strašni), francuskog reditelja Mišela Azanavisijusa, koji se takmiči za Zlatnu palmu, kasnila je nekoliko minuta.

Lokalna policija saopštila je da je evakuisana dvorana zbog sumnjivog predmeta u sali za projekcije. Kasnije je utvrđeno da je to predmet koji je neki gost zaboravio.

Policija je odmah potom rekla gostima festivala da mogu da se vrate u dvoranu.

U Kanu je u sredu uveče počeo jubilarni 70. Međunarodni filmski festival na kojem se 19 filmova takmiči za prestižnu Zlatnu palmu, koja će ove godine prvi put imati dijamante u znak jubileja manifestacije.

U Francuskoj je na snazi vanredno stanje uvedeno pre dve godine zbog terorističkih napada.

Tanjug
Foto: Twitter/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter