Izvor:
21.05.2017 u 12:36
0

NAJSTARIJI PEDOFIL NA SVETU: Britanski ratni veteran (92) pokušao da ugovori seks sa devojčicom od 11 godina!

Veteran RAF-a, Britanac Ivor Gilford (92), proglašen je krivim za pokušaj seksualnog zlostavljanja devojčice (11) i smatra se najstarijim uhvaćenim pedofilom u zemlji.

Ivor Giford naučio je da koristi internet i preko onlajn stranica za upoznavanje predložio devojčici seks, ali na sastanku su ga umesto nje dočekali "The Hunted One", civilna organizacija koja pomaže u hvatanju pedofila na internetu.

– Nadam se da ću umreti pre nego ovo završi. Znam kako će moja porodica reagovati – rekao je Giford je policiji tokom hapšenja.

Najstariji britanski pedofil mislio je da preko čata razgovara sa dvema devojkama, Džesi (11) i Džodi (12). U roku od pola sata je prešao na temu seksa i dogovorio sastanak sa Džesi, a usput joj je pomenuo da "obuče nešto seksi". Pored toga, slao joj je svoje eksplicitne fotografije.

Kad je stigao na mesto sastanka, oslanjajući se na štap, dočekali su ga članovi grupe koji su snimali sve od početka do dolaska policije. Kažu da su bili u šoku kad su saznali koliko godina ima.

– Bio je vrlo uporan. Od oko 100 stranica poruka videćete da se većina odnosi na seks. Giford otvoreno opisuje seksualni čin. Slao je i fotografije na kojima je nag – rekao je na sudu tužilac Oven Vilijams.

Dodao je i da članovi grupe koja pomaže u hvatanju pedofila, imaju zapravo lažne profile na internetu na kojima se predstavljaju kao maloletnici, ali da nikad prvi ne počinju razgovor. Uvek čekaju da se predator njima obrati.

Vilijams je utvrdio da je Gifordova jedina namera bila da "seksualno iskoristiti dete", piše BBC.

Optuženi se branio i negirao je optužbe. Rekao je da je internetom počeo da se služitipre dve godine, nakon što mu je umrla supruga, da bi tako pronašao spremačicu. Međutim, rekao je da je bio usamljen te da se ulogovao na stranice da bi razgovarao s ljudima, a da je za devojke smatrao da su starije. Porota mu, naravno, nije poverovala i proglasila ga je krivim. Giford ostaje u pritvoru, a zatvorsku kaznu će mu odrediti početkom juna.

Izvor: Jutarnji.hr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter