Izvor:
21.05.2017 u 12:49
0

RODITELJI IZ PAKLA: Ostavili bebu da je izujedaju PACOVI!

Erika Šajrok (19) i Čarls Eliot (18) iz Arkanzasa su uhapšeni nakon što je policija pronašla njihovu bebu, staru tek 15 dana, prekrivenu sopstvenom krvlju, sa više od 100 ujeda pacova na sebi, kao i ranu na glavi kroz koju joj se videla lobanja.

Slučaj je otkkriven kad su iz lokalne bolnice obavestili policiju o bebi, koja je imala na stotine ujeda na sebi.

Kada su policajci priveli na ispitivanje Eriku, ona je objasnila da je uspavala bebu tog jutra, stavila je u krevetac pored svog kreveta, a da su je nakon dva sata probudili krici, a tu priču je potvrdio i otac deteta, osamnaestogodišnji Čarls, piše Dejli mejl.

Oni su priznali da su znali da u kući imaju pacove, ali da to nisu prijavili nadležnim službama.

Kada je policija došla na lice mesta, zatekla je scenu kao iz horor filmova, krvavi otisci nogu pacova bili su svuda po kući, dok je bebina odeća, ćebence i posteljina bila potpuno prekrivena krvlju.

Beba je odmah odvedena na operaciju, a doktori su napomenuli da je dete pretrpelo velika oštećenja lobanje i kože zbog ujeda i da su se bebom pacovi hranili satima, zbog čega priča roditelja pada u vodu. Erika i Čarls se trenutno nalaze u pritvoru.

Izvor: Blic.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter