Izvor:
04.06.2016 u 18:08
0

ZA DLAKU IZBEGNUT TERORISTIČKI NAPAD: Uhapšen FRANCUZ sa eksplozivom!

Francuz planirao napade, uhvaćen sa oružjem i eksplozivom. Državljanin Francuske uhvaćen krajem maja na ukrajinsko-poljskoj granici sa oružjem i eksplozivima planirao je teroristički napad u Francuskoj, saopštila je danas ukrajinska carinska služba, a preneli francuski mediji.

Francuska televizija M6 je objavila da je 25-godišnjak uhapšen na ukrajinskoj granici, a kod njega je u automobilu pronađen arsenal oružja i eksploziv, uključujući raketne bacače i kalašnjikove, preneo je Rojters.

Portparol ukrajinske pogranične službe Oleg Slobodijan je potvrdio da je Francuz uhapšen, dok je portparol ukrajinske bezbednosne službe SBU odbila da komentariše.

Uhapšeni muškarac, koji se trenutno nalazi u ukrajinskom zatvoru u očekivanju da moguće bude izručen francuskim vlastima, planirao je da izvrši napad u Francuskoj, objavila je televizija M6.

Bezbednosni organi u Evropi su na oprezu nakon što su džihadisti u Parizu u novembru prošle godine izvršili terorističke napade u kojima je ubijeno 130 ljudi, kao i napada u Briselu u martu, kad je u metrou i na aerodromu ubijeno 32 ljudi.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/FOXLA

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter