Izvor:
22.05.2017 u 17:38
0

HIT NA INTERNETU: Tramp gleda u magičnu kuglu! (FOTO)

Fotografija iz Rijada na kojoj američki i egipatski predsednici u društvu kralja Saudijske Arabije drže ruke na sjajnoj kugli zbunio je internet i izazvao lavinu urnebesnih komenatara. Trampa su već počeli da upoređuju sa zlikovcima iz crtanih filomva i stripova.

Tramp, kralj Salman bin Abdulasis i Abdel Fatah el Sisi na fotografiji stoje položenih ruku na minijaturnoj planeti na manifestaciji povodom otvaranja novog Globalnog centra za borbu protiv ekstremističkih ideologija. Američki predsednik nalazi se u Zalivu u sklopu svoje prve državničke turneje.

Kompleks je izgrađen kao štab Saudijske Arabije za suzbijanje poruka ekstremista sa više od 200 analitičara podataka koji prate i analiziriju onlajn aktivnosti u realnom vremenu.Lokalni mediji izvestili su kako su lideri "postavili svoje ruke na globus" čime je i zvanično aktiviran rad centra i pokrenut video dobrodošlice.

Ipak, u ironičnom obrtu, fotografija nastala tom prilikom brzo je dobila i svoja internet tumačenja, a neki su je uporedili sa Hidrom, zločinačkom organizacijom sklonom svetskoj dominaciji Marvelovog univerzuma.

Happytv.rs
Foto: Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter