Izvor:
22.05.2017 u 20:46
0

SNIMAK KOJI JE ZAPREPASTIO SVET: Glumica ubila policajca pa uhapšena posle 2 godine! (video)

Britanska glumica Ana Riz uhapšena je nakon što je pod dejstvom alkohola divljala u jednom noćnom klubu u Bangoku.

Ušla je u raspravu sa grupom muškaraca, počela da urla pa pokušala da pobegne. Međutim, policajci su je stigli na parkingu i lišili je slobode.

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak kako bosa i sa vlažnom majicom histeriše dok joj policija stavlja lisice na ruke.

Ona je zadržana na trežnjenju pa poslata u zatvorsku bolnicu gde su je testirali na narkotike. Kada se prikupi potpuna evidencija, biće pokrenut sudski spor.

Podsetimo, u junu 2015. godine Ana je optužena za izazivanje nesreće u kojoj je život izgubio četrdesetčetvorogodišnji policajac Napadol Vongbandit. Posle ove tragedije glumica je doživela nervni slom, pristala da plati samo deo novčane kazne koja joj je izrečena, izbegla zatvor i kaznu odslužila tako što je radila fizičke poslove u javnom interesu.

kurir.rs
foto:printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter