Izvor:
22.05.2017 u 20:50
0

Mark Zakerberg: NEĆU SE KANDIDOVATI ZA MESTO U VLADI!

Izvršni direktor i osnivač Fejsbuka, Mark Zakerberg, rekao je da želi da izgradi veze posećjući savezne države SAD u kojima do sada nije bio, istakavši da cilj nije politički.

Zakerberg je na Fejsbuku objavio da su ga neki korisnici pitali da li njegova turneja znači da će se kandidovati za mesto u vladi. On navodi da je cilj turneje da zapravo "vidi širu sliku", prenosi AP.

Osnivač Fejsbuka, 33-godišnji milijarder, kaže da želi da poveže ljude i sa onima koje ne poznaju. U svojoj objavi na Fejsbuku, Zakerberg navodi da je važno da ljudi koji se međusobno poznaju budu povezani, ali opisuje one van kruga poznanika kao "novi izvor inspiracije i podrške".

Izvor: Tanjug
Foto: PC Magazine, Twitter/CNN International

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter