Izvor:
23.05.2017 u 13:29
0

RAZULARENA RULJA U VENECUELI ZAPALILA ČAVESOVU KUĆU!

Opozicioni poslanik u Venecueli je objavio da su demonstranti u zapadnom delu zemlje zapalili kuću u kojoj je kao dete živeo Ugo Čaves, kao i nekoliko vladinih zgrada.

Poslanik Pedro Luis Kastiljo tvrdi da je Čavesova kuća u Barinasu zapaljena u popodnevnim satima u ponedeljak.

Kako je naveo, zapaljeno je i nekoliko zgrada, među kojima i ona gde se nalaze kancelarije Nacionalnog izbornog saveta.

Agencija AP podseća da je ranije tokom dana najmanje jedna osoba izgubila život tokom protesta u Barinasu.

Na hiljade građana Venecuele demonstrira u poslednja dva meseca protiv vlade predsednika Nikolasa Madure i zahteva nove izbore.

Demonstranti, koji se okupljaju već sedam nedelja širom Venecuele, traže da Maduro podnese ostavku i raspiše izbore, optužujući vlade Madura i njegovog prethodnika Uga Čavesa za loše upravljanje ekonomijom.

Ekonomija Venecuele je oslabljena, uz inflaciju za koju se očekuje da će ove godine dostići čak 700 odsto, dok je kriminal rasprostranjen, navodi Bi-Bi-Si.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Robertdreco, YouTube Printscreen/TheRealNews

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter