Izvor:
23.05.2017 u 14:14
0

UBIJEN PALESTINAC PRILIKOM TRAMPOVE POSETE IZRAELU!

Jedan Palestinac ubijen je kada je pokušao nožem da ubode pripadnike izraelske policije na Zapadnoj obali, u blizini Jerusalima, u vreme kada američki predsednik Donald Tramp boravi u poseti tom gradu, saopštili su izraelski zvaničnici.

Incident se dogodio u oblasti Abu Disa, a nijedan policajac nije povređen tom prilikom, navodi se u saopštenju izraelske policije.

AFP ističe da ne postoje naznake da je taj inicident povezan sa Trampovom posetom, podsećajući da se nekoliko sličnih napada dogodilo prethodnih meseci.

To, međutim, nije jedini inicident koji se danas dogodio u Izraelu.

U centru Tel Aviva automobil je udario u pešake, među kojima je nekoliko lakše povređeno, naveo je ynetnews.com.

Izraelska polciija je saopštila da je u pitanju saobraćajna nesreća, a ne napad kako se u početku smatralo, prenosi englesko internet izdanje izraelskog lista "Jediot Ahronot".

Tramp boravi u prvoj poseti Izraelu od kada je stupio na predsedničku dužnost.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/thehill

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter